all the basic facts

lips & laces

ImageProxy7

Find de forskellige ting her

Her I øjeblikket er min asos.com ‘saved items’ liste fyldt med læbestifter, lipliners, lippencils, crop tops, blonde kjoler og lækkert sommergear. Jeg kan godt lide at give læberne farver selvom jeg sjældent gør det. Derfor er lipliners gode, da de ikke giver alt for meget farve, men kan give en mere rød, lyserød eller orange nuance alt efter hvilken farve du nu vælger selvfølgelig på læberne.

I må virkelig virkelig undskylde (igen) over at her ikke er mange indlæg på bloggen i øjeblikket. Jeg har på en måde meget at se til, selvom jeg ikke har noget at se til overhoved, hvis det giver mening? Jeg laver bare ikke rigtig noget, og jeg ser ikke rigtig frem til noget. Jeg føler mig lidt tom. Det er bare det samme dag ind og dag ud. Og så er der lektier og noget med fremtiden efter niende (efterskole, AFS og alt muligt andet gøgl) som jeg bare ikke kan tage stilling til overhoved lige nu. Det hele kører bare rundt i hoved hvis man kan sige det sådan.

Jeg håber dog at I nyder jeres ferie (til jer der har lock-out), eller i andres tilfælde hverdag.

Au revoir, Sally.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

all the basic facts