farver på fingrende

goodmorning sunshine

Godmorgen derude. Ahhhhh…… De skønne morgener man vågner op til, hvor solen invaderer ens værelse med varme og kærlighed. Jeg elsker virkelig weekend, men denne gang er weekenden enden på en fantastisk uge. Og det er ret så sørgeligt. Jeg vil bare ikke hjem fra praktik. Det var bare så fedt, og jeg elskede det bare SÅ meget. Hver dag skulle jeg op kl.05.30, men det gjorde ikke noget, for jeg vidste at i enden af de bus- og togture jeg skulle tage ventede et fantastisk praktiksted og en hel masse København at slentre rundt i (hvis det giver mening). Jeg kommer til at savne det så inderligt meget, og jeg kommer til at savne at der kun går 5 minutter før næste bus kommer hvis du misser den første (!!!!). Jeg håber i alle har haft en fantastisk uge, for det har jeg! (Jeg har også lært at tage metroen. Det er da noget at det mest enkle jeg har prøvet, lol)

Der vil komme et indlæg senere i dag omkring noget jeg fik købt da jeg slentrede rundt på Strøget, og så vil der også være iPhone-billeder fra turen.

Au revoir, Sally.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

farver på fingrende