bling bling

cheap monday polyvore

ImageProxy14

Find de forskellige items her.

I er blevet fodret med Polyvores på det sidste, og det er simpelt fordi jeg glemmer at oplade mit kamera. Jeg har ellers en del at vise jer: 3 nye items, noget nyt på mit værelse og min ørering i bedre kvalitet end webcam. Jeg har også bestilt en ring på Ebay, som jeg glæder mig til at se i en pakke foran min dør. Her for tiden går tingene stille og roligt, og jeg er ret glad. Jeg har fødselsdag d. 3 juni, og jeg skal til Paris d. 1 juli, så jeg har noget at glæde mig til. På min fødselsdag skal min familie, min bedste veninde og jeg til København og spise aftensmad, og så har jeg et mærkeligt ønske om at vi alle ser Aladdin sammen enten før eller efter. Jeg elsker den film.

Men hvis jeg nu rent faktisk skal snakke om den Polyvore, så elsker jeg Cheap Monday rigtig meget. De har både tøj i den dyre ende, men også nogle enkelte ting til overraskende billige penge. De har altid kørt den samme stil gennem årene, og ærlig talt går det aldrig rigtig af mode vel? Eller er det bare mig? Jeg synes ihvertfald at det er et virkelig fedt mærke. Hvad synes I er bedst ved Cheap Monday? Hav det super godt derude, og jeg håber at der snarest kommer billeder af de forskellige ting.

Au revoir, Sally.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

bling bling