THE PERFECT WARDROBE

BLOGGER INTERVIEW – SILLEWHO

sillewhoblogginginterview

 

Hey derude. Først og fremmest, undskyld for mit fravær på bloggen, men mit internet var nede, så nu kommer jeg stærkt tilbage med et blogger interview (!!!). Mit første af (forhåbentligt) flere interviews med bloggere som inspirere mig. Jeg stillede frøken hvem nogle spørgsmål, og som den fantastiske person hun er svarede hun med glæde. Her kommer de:

– Hvad er dit næste køb? En tynd sweater i lækker kvalitet, og så selvfølgelig i sort. Ellers har jeg forelsket mig i en stor vamset By Malene Birger jakke, som jeg skal se om jeg kan spare op til.
– Hvad er dit drømmekøb? En Chanel 2.55 med sølvdetaljer.
– Hvad inspirere dig i hverdagen til din stil og din styling af et outfit? Det gør andre mennesker i gadebilledet, men også folk på nettet. Især min daglige gang på nettet inspirerer mig.
– Hvilken tøj ”genre” inspirere dig mest? (boho, rocket, klassisk, you name it) Det må nok være en blanding af rocket, minimalistisk og klassisk. Hvis det kan lade sig gøre.
– Hver er det værste ved modeindustrien og mode”miljøet”? (f.eks. kunne det være det tynde kvindeideal vi ofte ser, eller at mindre årige pludselig bliver brugt som modeller og bliver udstillede som sexsymboler). Dens forgængelighed. Jeg hader, at der ikke er noget, der varer ved. Det kommer måske fra min generelle frygt for forandring.
– Hvad er så det bedste ved modeindustrien? Fantasien, kreativiteten og hvor højt den råber.
– Synes du selv at der ligger et pres på dig når du er så hudløst ærlig om dine meninger på bloggen, eller synes du tværtimod at det giver dig endnu mere plads og mulighed for at udtrykke dig? Det er en blanding. Der er et pres på mig i forhold til, at jeg altid skal have en mening, eller at jeg altid skal have lyst til at udtrykke min mening, og det har jeg ikke altid. Generelt set er det dog rigtig dejligt for mig, at folk forventer, at jeg siger min mening, og ikke mindst respekterer den.
– Hvis du skulle arbejde inde for mode, hvad ville det så være? Jeg regner med at jeg skal være modejournalist. Det er ihvertfald det jeg er igang med at læse til nu.

(Find Silles blog her)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE PERFECT WARDROBE