GALLA

UPDATE

Snapshot_20130710

Jeg fjoller for meget til at tage seriøse photobooth billeder, så det her er hvad det er blevet til. Jeg vil gerne give jer en update på hvad sommeren (eller det der er tilbage af den) skal bestå af. Jeg skal hjem til min far resten af denne uge, men tager tilbage til min mor i uge 30, hvor jeg regner med at vi skal i Knuthenborg safaripark (HELL FUCKING YEAH, og dette skal absolut ikke forstås sarkastisk, jeg elsker det virkelig). I uge 31 skal jeg både være sammen med min far, men også med min kæreste i sommerhus. I uge 32 står den på Danseballaden (jeg hader det navn, men det er en uge hvor vi skal lave en koreografi med en historie eller et tema, som vi så skal fremvise om fredagen. Meget fedt) fra d.5-9 august og så regner jeg med at tage til mode uge d. 10 og 11 august. Måske også d. 7 da det er der det starter, og det ville være fedt at være med til. Ellers skal jeg spise is, nyde solen og have nogle fantastiske dage. Hvad skal I lave?
Jeg har forresten noget på hjerte, som jeg gerne lige vil have clearet med jer. Jeg fortryder at have kaldt min (vores, i den tid) for to the moon and black. Det er RET blogger-agtigt, og jeg bryder mig faktisk ikke så meget om det. Jeg vidste ikke at jeg ville få SÅ stor interesse i bloggen, og det er derfor en ærgerlig følelse jeg får i maven. Jeg kunne godt lide navnet da jeg lavede den med min veninde, men jeg kan nu mærke at det bare er alt for mainstream, og slet ikke mig. Efter min veninde stoppede på bloggen, har jeg fortrudt navnet rigtig meget, desværre. Men, værre er det jo ikke. Så kan vi grine sammen højlydt af det, og fortælle alle at jeg engang var en vitaminvandsdrikkende lille blogger. Så lad os ikke blive distraheret af det platte navn, og lad os fokusere på indholdet, for det er jeg fandeme tilfreds med!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GALLA