maxi skirt - also a wonderful trend

tiny update

Snapshot_20130403

Snapshot_20130403_1

Som I kan se på billederne (måske) er det simpelthen solskin all the way. Jeg elsker solskin, og det gør mig bare en hel del gladere.

Jeg venter utålmodigt på min sweater (afsløret, det er en sweater jeg venter på) og jeg er ved at blive lidt gnaven over at den ikke er her endnu. Som i kan se (igen, lol) på billederne elsker jeg oversize sweatre man bare kan nusse rundt i derhjemme. I kan måske ane mine to ringe på billederne (en på hver hånd) og ja, de er mine aller-yndlingste (lol, det er 100% ikke et ord men what ever) ringe. Jeg vil også lige pointere at der ikke er så mange, faktisk ingen, outfit billeder indtil videre, mest fordi Katrine og jeg ikke kan finde en dag (lol) Men også fordi jeg bare synes at det er mega akavet at få taget billeder, og jeg kommer da også altid med et akavet pose eller smil på familiebillederne. Jeg håber snart at vi får lavet nogle outfit billeder til jer. Hvordan har I det derude? Nyder I/nogen af jer jeres lock-out? Vi har ikke lock-out da størstedelen af vores lærere er tjenestemænd, og vi er den eneste klasse, sammen med niende, der er i skole. Ha ha ha ha.

Au revoir, Sally.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

maxi skirt - also a wonderful trend