SHIT BLOGGERS WEAR

IF YOU’RE NOT FASHION, YOU’RE NOT WELCOME

bffsmodelJeg elsker mode verdenen utrolig meget. Den har åbnet en masse nye muligheder for mig, og jeg kan ikke få nok af alt der hører med. Desværre har mode verdenen fået et ry som lyder ca. sådan her: ‘Hvis du ikke har en Chanel taske, er du ikke velkommen i vores klikke. Hvis du ikke er syle tynd, er du ikke velkommen hos os. Hvis du kun har tøj for 200 kroner på, er du ikke velkommen til at gå med os’. Det jeg prøver at sige er, at der er nogle mennesker, som føler sig uden for, og andre der føler sig meget bedre end alle andre. Og der er mange, som føler at det er svært at være en del af mode verdenen, fordi der er så mange krav. Men prøv og hør, det er der virkelig ikke. Du kan tage et par sokker i sandaler, en nederdel ude over dine bukser og en turtle-neck strik på, og hvis du bare har attituden, er der virkelig ingen der gives a fuck om hvad du har på, eller hvor meget det har kostet. Der er så mange muligheder, så meget frihed, så mange kombinationer af forskellige stile, at du kan iføre dig alt, hvis bare DU synes det er pænt, og du har DIN dejlige personlighed og attitude.
Dog vil jeg sige, at der findes de der mode-klikker, som kun hænger ud med dem som har det helt rigtige. Det kan dog være en masse forskellige krav de, på en måde, stiller. Jeg kender godt dem som slentrer rundt i Indre By’s gader, med deres nyeste tøj, deres plateau, deres net og deres dejlige Joe And The Juice eller what ever de nu synes er det fedeste af det fede (you name it/them). Det er ærgerligt at de opfører sig sådan, og det kan også sagtens være at de er søde nok, men de sender signalet om at ingen andre end dem er velkommen i deres fodspor, og de sender signalet om at de bare er lidt bedre end alle andre. Det er synd, for de er sikkert super rare, hvis man først lærer dem at kende.

Men guys, prøv at hør. Det kan godt være at jeg ikke har ret i noget af det jeg siger, og at jeg er helt galt på den. Det her, er bare sådan jeg opfatter det. Lad mig høre hvad I synes omkring alt det her, hvad er jeres opfattelse?

2

  • Du har ret i forhold til personligheden og attituden! Det er virkelig afgørende for hvordan man bærer et outfit og hvordan andre vil se dig. Det vigtigste er at man selv er glad for og kan lide det man har på, så kan andres mening være nok så ligegyldig.

    Hurra for personlighed og attitude!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • tothemoonandblack

      Tusind tak for en dejlig kommentar, og jeg er glad for at du forstår mig. Hele outfittet ligger jo præcis (som du siger) i den man er som person. Og ja, hurra for dem som klæder sig nøjagtigt som det passer dem!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHIT BLOGGERS WEAR