min 'marts must have'

weekday s/s 2013

Weekdays s/s 2013 kollektion er helt fantastisk. Det er en blanding af det komfortable weekday-ish look med lækre hip-hop print og sweatre, herre-looket og metallic-looket. De mikser simpelthen det feminine og det drengede helt perfekt. Der er lækre herre-stumpebukser, men også fine og elegante nederdele. (Det er også utrolig hvordan de formår at lave en helt simpel sweater om til det lækreste jeg længe har set). Der er to ting som jeg specielt godt kan lide, og det er deres ‘PC Contract Coat Dark Grey’ som er en virkelig lækker lidt oversize frakke. Jeg kan også rigtig godt lide deres ‘Reverse Ls tee’ som er så simpel, men detaljer gør altså en hel del (specielt den lille lomme. Jeg er en sucker for lækre lommer). Jeg bryder mig personligt ikke så meget om det skinnende sølv metallic materiale, men det er nu meget smukt, og giver et specielt touch til deres kollektion. I skal helt sikkert tage et kig forbi deres online hjemmeside, der kan i nemlig se deres s/s kollektion. (Jeg har ikke haft mulighed for at besøge deres butik på Amagertorv, men jeg skal helt sikkert snart tage et kig forbi!) Hav det fantastisk!

by the way, jeg har prøvet at lave en bloglovin profil til os, men jeg ved ikke om det virker. Jeg tror måske det er det her link: www.bloglovin.com/tothemoonandblack (håber det virker)

Au revoir, Sally.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

min 'marts must have'