NOGET FOR SIG SELV

TIGER STOLE MY MONEY

Jeg har købt mig fattig i Tiger (102 fucking kroner), men det skal der også være plads til.DSC03217

Min idé med denne her flotte sag (læs: normale notesbog), er at jeg skal i niende klasse efter sommerferien, og for at være ærlig, er det nok en pisse smart idé at tage noter når nu alt er ”prøverelateret”. Jeg gider ikke høre på noget: ”Man behøver slet ikke at tage noter”, ”noter hjælper dig slet ikke til eksamen”, for jo, de hjælper fandeme meget, hvis man kommer op i noget man tilfældigvis lige har haft om måneden før (og så kan man altid bagerst tegne Rick Owens jakker og andet gøgl til bloggen, så det hele ikke er alt for seriøst).DSC03218

Hvem har ikke brug for det her, om jeg må spørge?DSC03220

Nu kommer vi til det spændende. Jeg havde faktisk købt limen, saksen og blyanterne af denne grund. Jeg er i gang med en inspirations bog, da jeg ofte kan mærke at når noget andet presser, så skal jeg lige slappe af nogle minutter, OG SÅ kan jeg kigge i denne. Notesbogen er normalt bare det lyserøde og nogle linjerede sider, men jeg har for det første lavet det i kan se på billedet, og inde i er jeg allerede i gang med at klistre billeder, skrive facts og ting man bør vide, hvis man interesserer sig bare lidt for mode. I skal nok få mere at se, når jeg er nået længere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOGET FOR SIG SELV