I'M ONE OF THEM

TO TIL SAMLINGEN

DSC03009DSC03010DSC03011

 

Sweater – Nowhere//Tank top – ASOS

Som I nok har lagt mærke til, har jeg shoppet usandsynligt meget her på det sidste, og jeg har nu modtaget endnu to pakker med posten.

Denne sweater (fuzzy fur, som den kaldes) fandt jeg på Nelly.com. Ej, det er faktisk løgn. Jeg var inde på vildekaniner.dk, og her havde Marie lavet et indlæg om Nelly.com’s udsalg, hvor hun herunder havde linket til den skønne sweater, som jeg faktisk købte med det samme. Der var 70% på den, så jeg fik den til 240 inkl. fragt. Lidt af et kup hvis jeg selv skulle sige det. Den er lavet af det lækreste materiale, som er meget varmt (ikke så smart, når man tænker på at det er sommer, men jeg regner ikke med at vokse særlig meget indtil næste vinter/efterår).

Tank toppen er købt på asos.com, og er fra asos.com’s eget mærke ASOS. ASOS har basically virkelig lækre ting, og de er ikke så dyre. Denne her kostede kun omkring de 80 kroner, og så er der fri fragt verden over. Mine køb her for tiden er meget basic, da jeg er igang med at bygge min garderobe op, og jeg føler så småt at det går fremad. Tøjstativet er hen af de seneste måneder blevet skiftet ud med en masse lækkert (og nyt), og jeg er rimelig tilfreds. Efterhånden har jeg alle de nødvendige ting, udover et par joggingbukser (et must når det kommer til stykket. Lige meget om du synes det er ”fashion” eller ej, er det skide rart at kunne hoppe i et par løse baggy bukser ikke? Jo). Ellers går alt vel.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'M ONE OF THEM