FORVIRRING OG YNDE

I’M ONE OF THEM

livsstil6livsstil5livsstil1livsstil2livsstil3livsstil4

Vi kan nu krydse endnu en hvide-dyner-simple-rum-lære-trægulve-store-vinduer-meget-tøj-mange-smykker-i-mit-fremtidige-hjem-drømmer af i bogen. Jeg er også en af dem, som ønsker en lige så smuk og simpel livsstil, som på de ovenstående billeder. Et simpelt og enkelt hvidt rum med trægulve, og måske endda også træloft. Store vinduer med flotte hvide transparente gardiner, som egentlig kun er til pynt. Alle rummene skal selvfølgelig udstråle et liv fyldt med mode, da tøj, make-up, sko, tasker med meget fucking mere, ligger og flyder over det hele i lejligheden. Så en blanding af overskud og I-don’t-give-a-damn-how-my-home-looks-like indstilling, så skal det hele nok ende godt. Noget der ville være fokus på i min lejlighed ville være musik, mode, rum (ikke universet skal det lige siges. Mere at rummene bliver lavet fyldige, og der er tænkt over dem) og minimalisme med et hjemmeligt touch. Minimalisme kan hurtigt blive kedeligt og koldt efter min mening, men hvis man mikser det med sine interesser og en smule hjemlig stemning, kan det ikke gå galt.

(Nogle af billederne er tyv stjålet fra den dejligste Sillewho. Og billederne af de to piger, er med for at pointere det med at have ens lejlighed fyldt med lækkert tøj osv. bland andet det de to piger har på).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FORVIRRING OG YNDE