unapologetic

Ashtrays And Heartbreaks

ImageProxy16

Find de forskellige items her.

(Igen igen må i sætte musik i ørene på mine vegne. Ashtrays And Heartbreaks er en fantastisk sang af Snoop Lion feat. Miley Cyrus. Lyt lyt lyt!)

Denne Polyvore er så en Monki Polyvore. Jeg mindes ikke at have lavet sådan en føre hen, så her har I en. Jeg er egentlig ikke mega vild med Monki, men nogle gange formår de at ramme plet. Jeg har nogle t-shirts og en soft bra der fra, men det er vist også det eneste. Jeg synes dog at de har ændret sig til en god ende igennem den seneste tid, og jeg begynder langsomt at have Monki på min ‘to visit’ liste når jeg shopper. Deres tøj er jo lækkert og sjovt samtidigt, så hvad er der ikke at elske? Måske de lidt spraglede og lidt for mærkelige og ”unikke” ting de laver nogle gange, men der skal jo være lidt for enhver smag jo.

Her er jeg specielt vild med tank toppen med de sort/hvide hænder/arme på, og den fine kasket med rhinsten. Hvad synes I? Jeg kan nu, apropos (høhø), meddele at jeg er optaget på Vejle Idrætsefterskole 2014/15. Niiiiiice!

Au revoir, Sally.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

unapologetic