another (amazing) blog

unapologetic

DSC02914

 

Tank top – H&M

(Overskriften har igen noget med musik at gøre. I SKAL (!!!!) lytte til Rihannas album Unapologetic. Det er så fantastisk at jeg lytter til det 24/7. Jeg elsker det virkelig, også selvom jeg ikke altid har elsket det mere hiphop’agtige musik. Det er virkelig nogle fede sange, og har helt sikkert gjort at jeg lytter mere til hiphop nu end jeg gjorde før).

Denne tank top købte jeg samtidig med den sweater jeg viste jer tidligere. Det var nogle meget lette og simple køb. Men det er lige det jeg behøver for tiden. Jeg føler ikke at jeg kan tage noget som helst på, da jeg kun er indehaver af specielle items, som ikke så let kan styles med andet. Så projektet er godt i gang.

Vi nærmer os langsomt Paris-turen hvor jeg langsomt sparer mere og mere sammen. Jeg regner med at have omkring de 1200 kroner til at shoppe for i Paris. Det bliver skønt! Jeg ved ikke helt hvad jeg går efter her for tiden. Måske nogle mokkasiner, nogle skaterskirts? Andre basic ting. Hvide tees ville også være godt, og måske solbriller og shorts. Hvad ville I bruge pengene på?

Au revoir, Sally.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

another (amazing) blog