H&M

den ene ud af de to piger bag ved skærmen

Snapshot_20130306_2Snapshot_20130308Snapshot_20130308_2Snapshot_20130308_4Skjorte – Vero Moda, sweater – H&M, hættetrøje – H&M

Jeg synes at det er på tide at vise 1 ud af de to piger der sidder bag skærmen. (Jeg lover at vi snart laver outfit billeder og viser hvem vi rigtig er, men da vi bor ca. 30 minutter fra hinanden, er det altså ikke let). Nåh, men jeg ville bare sige at her er jeg så. Ja…..I don’t know why, men jeg har det let akavet med det her indlæg. Jeg prøvede selvfølgelig at tage seriøse billeder, men mit fjollegen tog hurtigt over. Det første er taget nogle dage siden, men de andre er taget idag.

Jeg skal i praktik i næste uge, og det bliver helt sikkert for vildt. Det er inde i København, og jeg skal være i praktik hos Lars Thiesgaard (!!!!). Jeg skal nok prøve at tage nogle billeder, men jeg er ikke sikker på at jeg må på praktikstedet, så jeg tager hundrede procent billeder af København for jer. Jeg skal måske bo med en veninde derinde nogle af dagene, så det bliver højst sandsynligt mega fedt hvis det bliver til noget. Btw, så lover jeg at der snart kommer outfit billeder, men vi bor altså en halv time fra hinanden så det er ikke ligefrem let. Jeg håber i får en god weekend mens jeg venter spændt på min pakke. Hav det godt.

sorry for de dårlige photobooth billeder.

Au revoir, Sally.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M